Halk Ekmek Yola da Hitap Etmeye Başladı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 04.04.2023 - 16:50, Güncelleme: 04.04.2023 - 16:50
 

Halk Ekmek Yola da Hitap Etmeye Başladı

Geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Seydişehir Belediyesi Halk Ekmek Fırını Ramazan’da Konya-Antalya yolundaki yolculara da ekmek satmaya başladı.

Çevre yolu Marangozlar Kavşağında bulunan Halk Ekmek Fırınından çıkan ekmekler şehir merkezindeki halk ekmek büfesinde uygun fiyata halka satışı yapılıyordu. Ramazan ayının başlamasıyla taş ekmek ve Ramazan pidesi üretimine de başlayan Halk Ekmek fırını turizm sezonunun başlamasından sonra talebe karşılayacak şekilde ekmek üretiminin de artacağı belirtildi. Şuanda günde 4000 adet ekmek üretilen Halk Ekmek Fırının da yumurtalı pide 7 TL, sade pide 6 TL ve normal ekmekte 3 TL’den satılıyor.
Geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Seydişehir Belediyesi Halk Ekmek Fırını Ramazan’da Konya-Antalya yolundaki yolculara da ekmek satmaya başladı.

Çevre yolu Marangozlar Kavşağında bulunan Halk Ekmek Fırınından çıkan ekmekler şehir merkezindeki halk ekmek büfesinde uygun fiyata halka satışı yapılıyordu.

Ramazan ayının başlamasıyla taş ekmek ve Ramazan pidesi üretimine de başlayan Halk Ekmek fırını turizm sezonunun başlamasından sonra talebe karşılayacak şekilde ekmek üretiminin de artacağı belirtildi.

Şuanda günde 4000 adet ekmek üretilen Halk Ekmek Fırının da yumurtalı pide 7 TL, sade pide 6 TL ve normal ekmekte 3 TL’den satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.