sçim

HEMŞEHRİMİZ ÜNER YENİ ŞARKI İLE DİNLEYİCİLERİ İLE BULUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2021 - 09:51, Güncelleme: 24.01.2021 - 09:51
 

HEMŞEHRİMİZ ÜNER YENİ ŞARKI İLE DİNLEYİCİLERİ İLE BULUŞTU

Her platformda Seydişehirli olduğunu dile getiren hemşerimiz Ersay Üner yeni şarkısı “Seni soruyorlar”ı dinleyicilerinin beğenisine sundu.

  Pandemi döneminde de üretimine ara vermeden devam eden sanatçı Ersay Üner, bu süreçte üzerinde titizlikle çalışarak hazırladığı yeni şarkılarından ilkini müzik severlerin beğenisine sundu. Birçok şarkısında olduğu gibi "Seni Soruyorlar" şarkısının da söz, beste ve düzenlemesine imzasını atan Üner, şarkının klip çekimi için Elif Demiralp'in objektifinin karşısına geçti. Projenin prodüktörlüğünü ise Büşra Pekin ve Ersay Üner üstlendi. Üner, "Seni Soruyorlar" adlı şarkısında bundan önceki çalışmalarında da olduğu gibi hem retro hem de fütüristik yeni soundları ve melodileri dinleyicilerle buluşturdu. Ersay Üner'in yeni şarkısı "Seni Soruyorlar",  tüm dijital platformlarda yerini aldı.
Her platformda Seydişehirli olduğunu dile getiren hemşerimiz Ersay Üner yeni şarkısı “Seni soruyorlar”ı dinleyicilerinin beğenisine sundu.

 

Pandemi döneminde de üretimine ara vermeden devam eden sanatçı Ersay Üner, bu süreçte üzerinde titizlikle çalışarak hazırladığı yeni şarkılarından ilkini müzik severlerin beğenisine sundu.

Birçok şarkısında olduğu gibi "Seni Soruyorlar" şarkısının da söz, beste ve düzenlemesine imzasını atan Üner, şarkının klip çekimi için Elif Demiralp'in objektifinin karşısına geçti. Projenin prodüktörlüğünü ise Büşra Pekin ve Ersay Üner üstlendi.

Üner, "Seni Soruyorlar" adlı şarkısında bundan önceki çalışmalarında da olduğu gibi hem retro hem de fütüristik yeni soundları ve melodileri dinleyicilerle buluşturdu. Ersay Üner'in yeni şarkısı "Seni Soruyorlar",  tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.