İYİ PARTİ’DEN ÇANAKKALE ANISINA PİLAV VE HOŞAF İKRAMI (VİDEOLU)

Güncel 17.03.2023 - 15:34, Güncelleme: 17.03.2023 - 15:34
 

İYİ PARTİ’DEN ÇANAKKALE ANISINA PİLAV VE HOŞAF İKRAMI (VİDEOLU)

İyi Parti Seydişehir ilçe teşkilatının geleneksel hale getirdiği 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma akabinde pilav ve hoşaf ikramı programı Hükümet Meydanın da gerçekleşti.

Programa; İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Konya İyi Parti İl Başkanı Kadir Ulusoy, İyi Parti Konya Milletvekilinin 6 aday adayı, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan, Gelecek Parti İlçe Başkanı Hayati Topaç Beyşehir İyi Parti İlçe Başkanı Sezer Telli, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici’nin açılış konuşmasından sonra bir konuşma yapan İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş: “Anadolu’da kalmamızın büyük bedelleri olmuştur. Hemen hemen her aileden bir şehidimiz var. Bu aziz toprakları vatan olması Çanakkale ruhuyla gerçekleşmiştir. İşte bu Çanakkale ruhunun İyi Partililer olarak Seydişehir İlçe Teşkilatının geleneksel hale getirdiği Çanakkale Şehitlerini anma pilav ve hoşaf ikramıyla bu programda bir kez daha yaşatmış oluyoruz. Hepimiz şunu bilmeliyiz ki İyi Parti Türkiye’de Çanakkale ruhunun temsilcisidir. Bizler bu vatana kem gözlerle bakanlara fırsat vermeyeceğiz.” Dedi. Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti akabinde pilav ve hoşaf ikramıyla program sona erdi.
İyi Parti Seydişehir ilçe teşkilatının geleneksel hale getirdiği 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma akabinde pilav ve hoşaf ikramı programı Hükümet Meydanın da gerçekleşti.

Programa; İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Konya İyi Parti İl Başkanı Kadir Ulusoy, İyi Parti Konya Milletvekilinin 6 aday adayı, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan, Gelecek Parti İlçe Başkanı Hayati Topaç Beyşehir İyi Parti İlçe Başkanı Sezer Telli, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici’nin açılış konuşmasından sonra bir konuşma yapan İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş: “Anadolu’da kalmamızın büyük bedelleri olmuştur. Hemen hemen her aileden bir şehidimiz var. Bu aziz toprakları vatan olması Çanakkale ruhuyla gerçekleşmiştir. İşte bu Çanakkale ruhunun İyi Partililer olarak Seydişehir İlçe Teşkilatının geleneksel hale getirdiği Çanakkale Şehitlerini anma pilav ve hoşaf ikramıyla bu programda bir kez daha yaşatmış oluyoruz. Hepimiz şunu bilmeliyiz ki İyi Parti Türkiye’de Çanakkale ruhunun temsilcisidir. Bizler bu vatana kem gözlerle bakanlara fırsat vermeyeceğiz.” Dedi.

Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti akabinde pilav ve hoşaf ikramıyla program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.