Mangal kömüründen zehirlenen kişi hayatını kaybetti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2020 - 03:55, Güncelleme: 05.11.2020 - 03:55
 

Mangal kömüründen zehirlenen kişi hayatını kaybetti

İlçemizde karbonmonoksit gazından zehirlenen bir kişi hayatını kaybetti.

 Çalışmak için Başkaraören mahallesine gelen kurduğu çadırda yalnız yaşayan Muhandis Bulut (48) akşam saatlerinde ısınmak için mangaldaki kömürü yaktıktan sonra uyuyup kalmasıyla Bulut’tan haber alamayan mahalle halkı durumu İlçe Jandarma Komutanlığı ‘na bildirdiler. Çadırda Bulut’un hareketsiz bedenini bulan jandarma ekipleri bölgeye sağlık ekiplerini çağırdı. Daha sonra Bulut’un karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdiği tespit edildi. Araştırmaların ardından Bulut’un cesedi Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  
İlçemizde karbonmonoksit gazından zehirlenen bir kişi hayatını kaybetti.

 Çalışmak için Başkaraören mahallesine gelen kurduğu çadırda yalnız yaşayan Muhandis Bulut (48) akşam saatlerinde ısınmak için mangaldaki kömürü yaktıktan sonra uyuyup kalmasıyla Bulut’tan haber alamayan mahalle halkı durumu İlçe Jandarma Komutanlığı ‘na bildirdiler.

Çadırda Bulut’un hareketsiz bedenini bulan jandarma ekipleri bölgeye sağlık ekiplerini çağırdı.

Daha sonra Bulut’un karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Araştırmaların ardından Bulut’un cesedi Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.