Osman Tükel son yolculuğuna uğurlandı

VEFAT EDENLER (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.09.2023 - 15:15, Güncelleme: 26.09.2023 - 15:15
 

Osman Tükel son yolculuğuna uğurlandı

Seydişehir’in tanınmış simalarından Osman Tükel’i sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Osman Tükel’in cenazesine vali yardımcısı Aydın Erdoğan, kaymakam Cevdet Bakkal ,Belediye başkanı Mehmet Tutal, eski milletvekillerinden Harun Tüfekçi ve çok sayıda seveni katıldı. Siteler camide kılınan cenaze namazından sonra Akyol Mezarlığına defnedilen Osman Tükel voleybol sporu avcılık sporuyla ilgilenen Eti Bank’tan emekli olduktan sonra bir süre bakkal dükkânı çalıştırmıştı. Vedat eden 75 yaşındaki Osman Tükel dört çocuk babasıydı
Seydişehir’in tanınmış simalarından Osman Tükel’i sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Osman Tükel’in cenazesine vali yardımcısı Aydın Erdoğan, kaymakam Cevdet Bakkal ,Belediye başkanı Mehmet Tutal, eski milletvekillerinden Harun Tüfekçi ve çok sayıda seveni katıldı.

Siteler camide kılınan cenaze namazından sonra Akyol Mezarlığına defnedilen Osman Tükel voleybol sporu avcılık sporuyla ilgilenen Eti Bank’tan emekli olduktan sonra bir süre bakkal dükkânı çalıştırmıştı.

Vedat eden 75 yaşındaki Osman Tükel dört çocuk babasıydı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.