Öztürklevent ‘e Başarı Ödülü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2020 - 02:28, Güncelleme: 06.08.2020 - 02:28
 

Öztürklevent ‘e Başarı Ödülü

Ünlü Karikatürist Ahmet Öztürklevent haziran ayında almış olduğu Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Başarı ödülü heykelciliğine kavuştu .

Haziran ayında Aydın Doğan Vakfı  tarafından 36’ ncısı düzenlenen ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI’nda başarı ödülü aldı .   Ödül töreni  korona virüs nedeniyle yapılamadığından kendisine sunulan ödül heykeli postayla ulaştırıldı .  Toroslar Gazetesi olarak şimdiye kadar uluslararası ve ülkemizde birçok ödüle imza atan  hemşerimiz ünlü karikatürist  Ahmet Öztürklevent ‘i tebrik eder daha nice başarılar kazanmasına dileriz .
Ünlü Karikatürist Ahmet Öztürklevent haziran ayında almış olduğu Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Başarı ödülü heykelciliğine kavuştu .

Haziran ayında Aydın Doğan Vakfı  tarafından 36’ ncısı düzenlenen ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI’nda başarı ödülü aldı .

  Ödül töreni  korona virüs nedeniyle yapılamadığından kendisine sunulan ödül heykeli postayla ulaştırıldı .

 Toroslar Gazetesi olarak şimdiye kadar uluslararası ve ülkemizde birçok ödüle imza atan  hemşerimiz ünlü karikatürist  Ahmet Öztürklevent ‘i tebrik eder daha nice başarılar kazanmasına dileriz .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.