sçim

Seydişehir’de yirmi beş yıllık proje gerçek oluyor (ÖZEL HABER)

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2021 - 01:56, Güncelleme: 23.02.2021 - 01:56
 

Seydişehir’de yirmi beş yıllık proje gerçek oluyor (ÖZEL HABER)

Seksen beş yaşındaki Mehmet Değirmenci 1996 yılından beri hayali olan Yaşlı Bakım Evini Seydişehir’e kazandırma projesinin sonuna yaklaştı .

Toroslar Gazetesine verdiği röportajda Mehmet Değirmenci (85) “Ben 55 ,56 yıldır Almanya’nın Mumih Kentinde yaşamaktayım. Orada yaşlı Bakım evlerini gördüm ve Seydişehir’de de böyle bir ihtiyaç olduğunu düşündüm.1996 yılında o zamanki Belediye Başkanı  ile inşaatına başlayacağım ılıca bölgesinin 18 uygulaması kapsamına alınmasını konuştum. Sen yap dediler o zaman ben bu yaşlı bakım evinin projesini Almanya’daki yaşlı bakım evlerini örnek alarak çizdirdim.52 odalı ortak kullanım alanlı ve yaşlı bakım evinde her ne olması gerekiyorsa ona göre projelendirdik. Biz inşaata başladık 5 katlı binamızı üç yıl içinde didik dur çivi çakamazsın dediler ve mühürlediler. .Daha sonra ise 2017 yılında imar affından yararlanarak 80.000tl vererek ruhsatımızı aldık.” dedi Muhabirimizin buranın nasıl işletileceği hakkında sorusuna ise Mehmet Değirmenci şöyle cevap verdi. ”Ben huzur evine bağışlaya bilecek kadar zengin değilim. Ama yaşımız başını aldı .Üç beş kuruşa bu işin tahsilini almış birine Yaşlı Bakım Evi olarak işletmesi kuralı ile kiralamayı düşünüyorum. Burası 15 000 m2 içinde 5 katlı huzur evi projesi üzerinde de önceden benimde oturduğum 3 katlı ev var. Bunların hepsini beraber kiralamaya düşünüyorum. Şimdiye kadar hiçbir girişimci ile veya resmi kurumla bu konuda görüşmediğini söyledi.   HABER -GÖRÜNTÜ BURAK SAYLAM  
Seksen beş yaşındaki Mehmet Değirmenci 1996 yılından beri hayali olan Yaşlı Bakım Evini Seydişehir’e kazandırma projesinin sonuna yaklaştı .

Toroslar Gazetesine verdiği röportajda Mehmet Değirmenci (85) “Ben 55 ,56 yıldır Almanya’nın Mumih Kentinde yaşamaktayım. Orada yaşlı Bakım evlerini gördüm ve Seydişehir’de de böyle bir ihtiyaç olduğunu düşündüm.1996 yılında o zamanki Belediye Başkanı  ile inşaatına başlayacağım ılıca bölgesinin 18 uygulaması kapsamına alınmasını konuştum. Sen yap dediler o zaman ben bu yaşlı bakım evinin projesini Almanya’daki yaşlı bakım evlerini örnek alarak çizdirdim.52 odalı ortak kullanım alanlı ve yaşlı bakım evinde her ne olması gerekiyorsa ona göre projelendirdik. Biz inşaata başladık 5 katlı binamızı üç yıl içinde didik dur çivi çakamazsın dediler ve mühürlediler. .Daha sonra ise 2017 yılında imar affından yararlanarak 80.000tl vererek ruhsatımızı aldık.” dedi

Muhabirimizin buranın nasıl işletileceği hakkında sorusuna ise Mehmet Değirmenci şöyle cevap verdi. ”Ben huzur evine bağışlaya bilecek kadar zengin değilim. Ama yaşımız başını aldı .Üç beş kuruşa bu işin tahsilini almış birine Yaşlı Bakım Evi olarak işletmesi kuralı ile kiralamayı düşünüyorum. Burası 15 000 m2 içinde 5 katlı huzur evi projesi üzerinde de önceden benimde oturduğum 3 katlı ev var. Bunların hepsini beraber kiralamaya düşünüyorum. Şimdiye kadar hiçbir girişimci ile veya resmi kurumla bu konuda görüşmediğini söyledi.  

HABER -GÖRÜNTÜ BURAK SAYLAM

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.