SGK YA YAPILANDIRMA BAŞVURUSU YAPAN BAĞKURLULAR DİKKAT,

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 29.07.2023 - 12:50, Güncelleme: 29.07.2023 - 12:50
 

SGK YA YAPILANDIRMA BAŞVURUSU YAPAN BAĞKURLULAR DİKKAT,

Seydişehir Sosyal Güvenlik Merkezi, SGK’ya yapılandırma başvurusu yapan Bağ-Kur’luların ödeme planlarında oluşan hatadan dolayı yeniden düzenleme için başvuru yapan vatandaşların müdürlüğe gelmelerini talep etti.

7440 sayılı kanuna göre sosyal güvenlik kurumuna borç yapılandırması için başvuran Bağ-Kur sigortalılarından 26 Mayıs 2023 tarihi ile 3 Temmuz 2023 tarihleri arasında müracaat edenlerin ödeme planlarında hata olduğu tespit edilmiştir. İlk iki taksitin son ödeme tarihi 31 Temmuz 2023 tür. İkinci ve takip eden taksitlerin ödeme tarihlerinde hata tespit edildiğinden vatandaşlarımızın yeni ödeme planlarını alabilmeleri için sosyal güvenlik merkezi müdürlükleri bu hafta sonu hizmet vermektedir. Sorun sadece Bağkur yapılandırma işlemlerinde olup diğer borçlularımızda bir hata görülmemiştir. 26 Mayıs 2023 ile 3 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılandırma başvurusu yapan Bağ-Kur sigortalısı vatandaşlarımızın sosyal güvenlik merkezlerine müracaat etmeleri önemle duyurulur.    
Seydişehir Sosyal Güvenlik Merkezi, SGK’ya yapılandırma başvurusu yapan Bağ-Kur’luların ödeme planlarında oluşan hatadan dolayı yeniden düzenleme için başvuru yapan vatandaşların müdürlüğe gelmelerini talep etti.

7440 sayılı kanuna göre sosyal güvenlik kurumuna borç yapılandırması için başvuran Bağ-Kur sigortalılarından 26 Mayıs 2023 tarihi ile 3 Temmuz 2023 tarihleri arasında müracaat edenlerin ödeme planlarında hata olduğu tespit edilmiştir. İlk iki taksitin son ödeme tarihi 31 Temmuz 2023 tür. İkinci ve takip eden taksitlerin ödeme tarihlerinde hata tespit edildiğinden vatandaşlarımızın yeni ödeme planlarını alabilmeleri için sosyal güvenlik merkezi müdürlükleri bu hafta sonu hizmet vermektedir. Sorun sadece Bağkur yapılandırma işlemlerinde olup diğer borçlularımızda bir hata görülmemiştir.

26 Mayıs 2023 ile 3 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılandırma başvurusu yapan Bağ-Kur sigortalısı vatandaşlarımızın sosyal güvenlik merkezlerine müracaat etmeleri önemle duyurulur.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.