Yeniden Refah Törenle Seçim Bürosunu Açtı…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 04.03.2024 - 17:39, Güncelleme: 04.03.2024 - 17:39
 

Yeniden Refah Törenle Seçim Bürosunu Açtı…

Seydişehir Yeniden Refah Partisi İlçe Seçim Koordinasyon binasının açılışı çok sayıda katılımla gerçekleşti.

İlçemizde Hürriyet Caddesinde bulunan Yeniden Refah Partisi İlçe Seçim Koordinasyon binasının açılışına partinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Köseoğlu, İl Başkan Yardımcısı İbrahim Etem  Çınar, Yeniden Refah Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Çenesiz, Seydişehir Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Celal Uğurlu, çevre ilçelerin Yeniden Refah Partisi Başkanları,  Seydişehir Belediyesi meclis adayları, parti gençlik ve kadın kolları üyeleri, STK Temsilcileri ve partililer katıldı. Koordinasyon binasının açılışında partililere seslenen Yeniden Refah Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Çenesiz: “ Seyyid Harun Veli hazretleri kurduğu bu aziz şehri yeniden imar etmeye Yeniden refahla refah getirmeye hazırız” diyerek sözlerine başladı.  Çenesiz :“ Sizde büyük bir heyecan görüyorum. Bende heyecanlıyım. Biz bu heyecanı merhum kıymetli hocamız Necmettin Erbakan’dan alıyoruz. Erbakan hocamın emaneti Fatih Erbakan’dan alıyoruz. ” şeklinde konuşarak bazı projelerini katılımcılarla paylaştı. Belediye Başkanlığı’nı kazandıklarında Marangozlar Sanayi Göbeğine otogarı taşıyacağını, Dumlupınar ve Mesudiye kavşağına üst geçit yapacağını, gençlere spor alanları açacağını, bisiklet yollarını artıracağını ve işsizlere istihdam sağlayacağını belirtti. Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu konuşmasında daha önce büyükşehir belediyesinde genel sekreterlik yaptığını, uzun süre çalıştığını, bu nedenle büyükşehirle hizmet etmenin yollarını iyi bildiğini ifade etti. Eğer büyükşehirde ve Seydişehir’de Yeniden Refah Partisi kazanırsa başkan Adayımız Mevlüt Çenesizle birlikte büyük hizmetler vereceğini söyleyen Büyükşehir Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu:” Eğer göreve gelirsek ilk işimiz asbestli borularla döşeli Seydişehir su şebekesinin hattını değiştireceğiz. Öyle 100-200 kişilik değil, 2000-3000 kişilik istihdam alanları yaratacağız. Bu istihdamı yaratmak için büyükşehir belediyesinin çalışmalarının yanı sıra OSB’deki görevim sırasında da kazandığım tecrübelerime güveniyorum. Yeter ki 1989’daki ve 1995 yılındaki refah ruhu yeniden geri gelsin” dedi.  Kuran tilaveti ve yapılan dualardan sonra Seydişehir Yeniden Refah partisi seçim koordinasyon merkezinin törenle açılışı yapıldı. Program yapılan yemek ikramı ile son buldu.  
Seydişehir Yeniden Refah Partisi İlçe Seçim Koordinasyon binasının açılışı çok sayıda katılımla gerçekleşti.

İlçemizde Hürriyet Caddesinde bulunan Yeniden Refah Partisi İlçe Seçim Koordinasyon binasının açılışına partinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Köseoğlu, İl Başkan Yardımcısı İbrahim Etem  Çınar, Yeniden Refah Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Çenesiz, Seydişehir Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Celal Uğurlu, çevre ilçelerin Yeniden Refah Partisi Başkanları,  Seydişehir Belediyesi meclis adayları, parti gençlik ve kadın kolları üyeleri, STK Temsilcileri ve partililer katıldı.

Koordinasyon binasının açılışında partililere seslenen Yeniden Refah Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Çenesiz: “

Seyyid Harun Veli hazretleri kurduğu bu aziz şehri yeniden imar etmeye Yeniden refahla refah getirmeye hazırız” diyerek sözlerine başladı.

 Çenesiz :“ Sizde büyük bir heyecan görüyorum. Bende heyecanlıyım. Biz bu heyecanı merhum kıymetli hocamız Necmettin Erbakan’dan alıyoruz. Erbakan hocamın emaneti Fatih Erbakan’dan alıyoruz. ” şeklinde konuşarak bazı projelerini katılımcılarla paylaştı.

Belediye Başkanlığı’nı kazandıklarında Marangozlar Sanayi Göbeğine otogarı taşıyacağını, Dumlupınar ve Mesudiye kavşağına üst geçit yapacağını, gençlere spor alanları açacağını, bisiklet yollarını artıracağını ve işsizlere istihdam sağlayacağını belirtti.

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu konuşmasında daha önce büyükşehir belediyesinde genel sekreterlik yaptığını, uzun süre çalıştığını, bu nedenle büyükşehirle hizmet etmenin yollarını iyi bildiğini ifade etti.

Eğer büyükşehirde ve Seydişehir’de Yeniden Refah Partisi kazanırsa başkan Adayımız Mevlüt Çenesizle birlikte büyük hizmetler vereceğini söyleyen Büyükşehir Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu:” Eğer göreve gelirsek ilk işimiz asbestli borularla döşeli Seydişehir su şebekesinin hattını değiştireceğiz. Öyle 100-200 kişilik değil, 2000-3000 kişilik istihdam alanları yaratacağız. Bu istihdamı yaratmak için büyükşehir belediyesinin çalışmalarının yanı sıra OSB’deki görevim sırasında da kazandığım tecrübelerime güveniyorum. Yeter ki 1989’daki ve 1995 yılındaki refah ruhu yeniden geri gelsin” dedi.

 Kuran tilaveti ve yapılan dualardan sonra Seydişehir Yeniden Refah partisi seçim koordinasyon merkezinin törenle açılışı yapıldı. Program yapılan yemek ikramı ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.