Yetkililerden Konyalılar'a kar uyarısı!

Güncel 04.02.2023 - 21:46, Güncelleme: 04.02.2023 - 22:23
 

Yetkililerden Konyalılar'a kar uyarısı!

Konya Valiliği, AFAD, Emniyet ve meteoroloji Konya ve çevresini yarın yaşanacak yoğun kar yağışı, don ve buzlanma tehlikesi nedeniyle uyardı.

AFAD'tan gönderilen mesajda "Meteorolojiye gore yarin Konya'da yuksek yerlerde kuvvetli kar yagisi bekleniyor.Ulasimda aksamalar,buzlanma gibi olumsuzluklara karsi tedbirli olun" ifadelerine yer verildi. Meteoroloji Konya için müjdeli tarihi açıkladı. Konya'da pazar günü gece saatlerinden itibaren kar yağışının başlaması bekleniyor. Gece 3'ten itibaren yağış Konya genelinde hissedilecek.  Söz konusu yağışın pazar günü öğlen saatlerinde yoğun şekilde gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Yağışının bazı ilçelerde daha yoğun gerçekleşmesi bekleniyor. Tahminler tutarsa Konya Ovası'na önemli miktarda kar düşecek.  Konya Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimizde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Buzlanma, don olayı, ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olması önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi. Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasına göre kuvvetli kar yağışının beklendiği Konya’da vatandaşlara buzlanma, don, sis ve kuvvetli yağıştan kaynaklanabilecek diğer tehlikelere karşı dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarılarda bulunuldu.
Konya Valiliği, AFAD, Emniyet ve meteoroloji Konya ve çevresini yarın yaşanacak yoğun kar yağışı, don ve buzlanma tehlikesi nedeniyle uyardı.

AFAD'tan gönderilen mesajda "Meteorolojiye gore yarin Konya'da yuksek yerlerde kuvvetli kar yagisi bekleniyor.Ulasimda aksamalar,buzlanma gibi olumsuzluklara karsi tedbirli olun" ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji Konya için müjdeli tarihi açıkladı. Konya'da pazar günü gece saatlerinden itibaren kar yağışının başlaması bekleniyor. Gece 3'ten itibaren yağış Konya genelinde hissedilecek. 

Söz konusu yağışın pazar günü öğlen saatlerinde yoğun şekilde gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Yağışının bazı ilçelerde daha yoğun gerçekleşmesi bekleniyor. Tahminler tutarsa Konya Ovası'na önemli miktarda kar düşecek. 

Konya Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimizde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Buzlanma, don olayı, ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olması önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi. Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasına göre kuvvetli kar yağışının beklendiği Konya’da vatandaşlara buzlanma, don, sis ve kuvvetli yağıştan kaynaklanabilecek diğer tehlikelere karşı dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarılarda bulunuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.