Öğretmenevi Yeni Yerinde Hizmete Girdi…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.09.2023 - 13:37, Güncelleme: 10.09.2023 - 00:31
 

Öğretmenevi Yeni Yerinde Hizmete Girdi…

Bir süre önce yeni yerine taşınan Seydişehir Öğretmenevinin yatakhane bölümü hizmete girdi.

Eski binasında hizmeti sonlandırıp Alaylar 2 Mahallesi 152330 Sokak. yeni binasına taşınan öğretmenevini yatakhane bölümünün hizmete girdiği, ileriki safhalarda ise kahvaltı salonu ve kafeterya bölümünün de hizmete açılacağı öğrenildi. 1954 yıllarında açılan uzun süre hizmet veren çarşı meydanı yakınındaki eski öğretmenevi, mekan yetersizliği ve binanın çürük olmasından dolayı mart ayında hizmetine son verilmiş, eski Seyfettin Dokumacı Kolejinin bulunduğu yeni binasında tadilatına başlanmıştı. Yeni öğretmenevi tam donamlılarıyla hizmete girdiğinde konaklama hizmetinin yanı sıra kafeterya ve kahvaltı hizmetleriyle beraber düğün, nişan gibi toplu etkinliklerle de hizmet vermeye başlayacak.  
Bir süre önce yeni yerine taşınan Seydişehir Öğretmenevinin yatakhane bölümü hizmete girdi.

Eski binasında hizmeti sonlandırıp Alaylar 2 Mahallesi 152330 Sokak. yeni binasına taşınan öğretmenevini yatakhane bölümünün hizmete girdiği, ileriki safhalarda ise kahvaltı salonu ve kafeterya bölümünün de hizmete açılacağı öğrenildi.

1954 yıllarında açılan uzun süre hizmet veren çarşı meydanı yakınındaki eski öğretmenevi, mekan yetersizliği ve binanın çürük olmasından dolayı mart ayında hizmetine son verilmiş, eski Seyfettin Dokumacı Kolejinin bulunduğu yeni binasında tadilatına başlanmıştı.

Yeni öğretmenevi tam donamlılarıyla hizmete girdiğinde konaklama hizmetinin yanı sıra kafeterya ve kahvaltı hizmetleriyle beraber düğün, nişan gibi toplu etkinliklerle de hizmet vermeye başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.