ALİ SAYLAM
Köşe Yazarı
ALİ SAYLAM
 

KULİSLERDE KONUŞULAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARIMIZ!

Bence de seçimler tarihinden biraz önce olacak. Şunun şurasında 4 aylık bir zaman kaldı. 1 ay içerisinde de aday adayları netleşir diye düşünüyorum. Bu sefer Seydişehir’den bir vekil çıksın istiyoruz. Ziyaretimize gelen ilçe teşkilatlarına da halk adına bu talebimizi yüksek sesle iletmiştik. Gün bugün, köşe yazımızda da adaylığı netleşen, düşünülen ve düşünen milletvekili olacak aday adaylarımızın kulis bilgilerini sizlerle paylaşmak istedim. Netleşen tek aday CHP Konya İl Başkanlığından istifa eden Ortakaraörenli Barış Bektaş resmen adaylığını açıkladı. Ak Parti’den ise Selçuk Üniversitesi eski rektörü Mustafa Şahin’in de milletvekilliği için aday adayı olduğu kulağımıza gelmişti. Esas sürpriz Ak Parti teşkilatı tarafından herkesin tanıdığı popüler bir ismin milletvekili aday adayı göstereceği (Muhtemelen bu isim Ankara’da görev yapmış.) Yine Ak Parti’den teşkilatta görev almış genç bir adayın ismi dolaşıyor. Bu arkadaşta önümüzdeki seçimlerde Ak Parti’nin gençlere önem verdiği için kendisini şanslı görüyor. İyi Parti’den de Tapu Kadastro da üst görevlerde bulunmuş Seydişehirli bir ismin düşünüldüğü konuşuluyor. Önümüzdeki günlerde daha başka aday adayları da çıkabilir. İnşallah bu seçimde heveslerimiz kursağımızda kalmaz. Seydişehir’den bir Milletvekili göndeririz. Birkaç tane olursa Âlâ olur. Tabi herkes aday adayı olabilir. Ama mühim olan seçilebilecek bir yerden sıra almaktır.  Bunun içinde tecrübelerime dayanarak söylüyorum halkı arkasına olan ve teşkilatlarında yanında olduğu bir aday GÜÇLÜ ADAY ADAYIDIR. Aynı partinin aday adayları olmasına rağmen kendi birikimlerini öne çıkarmayıp birbirleriyle uğraşırlarsa böyle bir durum hem kendilerine hem de Seydişehir’e zarar verir. Şimdiden milletvekilliği adaylığını düşünen adaylarımıza başarılar diliyor, aday adaylıklarının ülkemize ve Seydişehir’e hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Ekleme Tarihi: 16 Ocak 2023 - Pazartesi

KULİSLERDE KONUŞULAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARIMIZ!


Bence de seçimler tarihinden biraz önce olacak.
Şunun şurasında 4 aylık bir zaman kaldı. 1 ay içerisinde de aday adayları netleşir diye düşünüyorum.
Bu sefer Seydişehir’den bir vekil çıksın istiyoruz.
Ziyaretimize gelen ilçe teşkilatlarına da halk adına bu talebimizi yüksek sesle iletmiştik.
Gün bugün, köşe yazımızda da adaylığı netleşen, düşünülen ve düşünen milletvekili olacak aday adaylarımızın kulis bilgilerini sizlerle paylaşmak istedim.
Netleşen tek aday CHP Konya İl Başkanlığından istifa eden Ortakaraörenli Barış Bektaş resmen adaylığını açıkladı.
Ak Parti’den ise Selçuk Üniversitesi eski rektörü Mustafa Şahin’in de milletvekilliği için aday adayı olduğu kulağımıza gelmişti.
Esas sürpriz Ak Parti teşkilatı tarafından herkesin tanıdığı popüler bir ismin milletvekili aday adayı göstereceği (Muhtemelen bu isim Ankara’da görev yapmış.)
Yine Ak Parti’den teşkilatta görev almış genç bir adayın ismi dolaşıyor. Bu arkadaşta önümüzdeki seçimlerde Ak Parti’nin gençlere önem verdiği için kendisini şanslı görüyor.
İyi Parti’den de Tapu Kadastro da üst görevlerde bulunmuş Seydişehirli bir ismin düşünüldüğü konuşuluyor.
Önümüzdeki günlerde daha başka aday adayları da çıkabilir.
İnşallah bu seçimde heveslerimiz kursağımızda kalmaz.
Seydişehir’den bir Milletvekili göndeririz.
Birkaç tane olursa Âlâ olur.
Tabi herkes aday adayı olabilir. Ama mühim olan seçilebilecek bir yerden sıra almaktır. 
Bunun içinde tecrübelerime dayanarak söylüyorum halkı arkasına olan ve teşkilatlarında yanında olduğu bir aday GÜÇLÜ ADAY ADAYIDIR.
Aynı partinin aday adayları olmasına rağmen kendi birikimlerini öne çıkarmayıp birbirleriyle uğraşırlarsa böyle bir durum hem kendilerine hem de Seydişehir’e zarar verir.
Şimdiden milletvekilliği adaylığını düşünen adaylarımıza başarılar diliyor, aday adaylıklarının ülkemize ve Seydişehir’e hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.